Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stenogramele discuţiilor dintre judecătoarele de la Tribunalul Bucureşti Viorica - „Păi, nu vezi că nu contează că a venit USL-ul la putere. Pentru şpagă te leagă!”

ro

16 Mar, 2013 00:17 2424 Marime text
MITA ERA ÎMPĂRŢITĂ FRĂŢEŞTE. Cele două judecătoare de la Tribunalul Bucureşti, acuzate de trafic de influenţă şi luare de mită, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Viorica Dinu şi Antonela Costache au fost interceptate când negociau cum să împartă şpaga primită de la Dinel Staicu.
Au apărut interceptări în dosarul celor două judecătoare de la Tribunalul Bucureşti acuzate de corupţie şi arestate pentru 29 de zile.
Viorica Dinu: Să-i mai dau de aici. O să-i spun. Antoanela-Ia de aici cât crezi tu! Dă-i Ioanei. Dacă ea nu vrea şi nu vrea, după asta îi spun: Uite, suma rămâne aici. Şi împărţiţi-i voi. Îi dau ei mai mult, numai să vrea şi împart eu cu Ioana mai puţin. Dacă nu s-o putea, vino mâine şi ţi-i dau, şi oricum îi iau diferenţa şi-i spun ei că sunt total 55....
Viorica Dinu: Băi, băi, nu vezi că nu contează că a venit USL-ul la putere... pentru şpagă te leagă.
Daniela Petre: E mai bine aşa, că mâine vreau să bag şi cererea pentru Iordache, că sunt pe el.
Viorica Dinu: La recurs nu ştiu, n-ai nicio şansă, pe cuvântul meu. Ştii ce se întâmplă. Sunt foarte speriată pentru că e un dosar monitorizat din afară. Ce mi-au zis ăştia de la Curte. Au zis: Nu, nu te băga că nu, nu se...
Interceptare telefonică din 19 decembrie 2012:
Antonela Costache: Dacă se admite contestaţia se desfiinţează decizia din recurs. Poate delibera în .... se poate termina la CAB, judecând recursul.
Viorica Dinu: Păi da, mă, că e definitivă soluţia ei. Au admis, în principiu, îi pune liberi. Aia e!
Antonela Costache: Asta e consecinţa, măi!
Antonela Costache: Dar tu la cine te-ai dus, la Antoaneta pentru ăsta?
Viorica Dinu: Da! Dar a fost aşa: Vorbim cu Veronica ca să intre invers.
Antonela Costache: Că mai multe societăţi nu au fost citate şi dosarul ăsta fără completul ăsta şi mai sunt şi alte complete cu care nu poţi să vorbeşti, dar poate ... pentru că acuma, deci, cu asta, cu Veronica, a rămas că ne dă banii.
Viorica Dinu:  Păi da, şi să încerce să le convingă.
Interceptare telefonică din 21 decembrie 2012:
Viorica Dinu, către Antonela Costache: A fost chemată la DNA şi e terminată. Acum câteva zile e chestia ... Mi-a zis de aia, că e speriată, că a chemat-o la DNA şi a stat patru ore să dea declaraţii ... chiar de asta nu te mai poţi atinge.
Interceptare ambientală din 21 decembrie 2012:
Antonela Costache: Fii atentă! Avem 15 şi 15. Eu mi-am oprit o mie. A fost 16-16, sunt 15-15. Sunt 30, i-am numărat! Şi asta nu-i tot că nu-i dau lui .... (neinteligibil, n.r.). Mie mi-a adus 35. Noi cât să ne oprim?
Viorica Dinu: Păi cât zici tu!
Antonela Costache: Ne oprim, ne oprim ... câte două jumate, dăm 30? Că ajungea...
Viorica Dinu: Şi eu zic că ajungea. Dar să ştii că ajung.

sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • observator 16 Mar, 2013 16:13 indiferent ce au discutat, ce legi au incalcat, ce vor trebui sa plateasca, aceste convorbiri nu aveau ce cauta in presa.