Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Ştefan cel Mare” de Mamaia a rămas “orfan” Maia Morgenstern l-a refuzat pe Radu Mazăre şi nu va mai interpreta rolul mamei lui Ştefan cel Mare

ro

16 Jul, 2014 13:25 4090 Marime text
Maia Morgenstern ar fi acceptat să o interpreteze pe „Mama lui Ștefan cel Mare” în carnavalul de la Mamaia, a anunțat, ieri, primarul Constanței. Vestea a fost dată de Radu Mazăre în fața sediului Poliției Județene, unde în fiecare marți vine să dea cu subsemnatul. „O să fie lupte pe scenă, o să avem cascadori, o să avem celebra poezie în care Ștefan se întoarce bătut și, pe o stâncă neagră, într-un vechi castel, îl așteaptă mama lui care îi dă viteză, îl trimite înapoi la luptă. Am agreat de principiu, urmează să semnăm contractul, o să ajutăm la repararea Teatrului Evreiesc de Stat, cu Maia Morgenstern care va fi mama lui Ștefan cel Mare”, a declarat, bucuros, Radu Ștefan Mazăre.
 
Deși primarul a susținut că celebra actriţă „s-a arătat încântată să participe la acest proiect”, contactată de EVZ, Maia Morgenstern a negat categoric: „Nu mă interesează. Nu discut acest subiect, care nu face obiectul interesului meu”, a subliniat actrița. Surse din preajma primarului Constanței au dezvăluit că Radu Mazăre nu are pregătită o a doua opțiune, dacă Maia Morgenstern nu va accepta rolul.
 
Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii