Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Alexandru Stoica, în faţa judecătorilor Autorul triplului asasinat, dus la arestare

ro

25 Jul, 2014 17:06 3118 Marime text
La data de 24.07.2014 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul Ştefan Alexandru Stoica, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat prevăzută de art. 188 alin. 1 C.pen. rap. la art. 189 alin. 1 lit. d şi f  C.pen. cu aplic. art. 199 alin. 1 C.pen. şi cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen. şi tâlhărie calificată prev. de art. 233 alin. 1 C.pen. –  234 alin. 1 lit. a C.pen. cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.
 
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 23.07.2014, în jurul orelor 13.00, în timp ce se afla la domiciliul său din mun. Constanţa,  i-a aplicat victimei P.G., bunica sa în vârstă de 81 de ani, mai multe lovituri de cuţit în zona toraco-cardiacă, producându-i acesteia leziuni traumatice cu afectarea organelor interne vitale (cord) care au condus la decesul victimei.
 
În aceeaşi împrejurare inculpatul Ştefan Alexandru Stoica i-a aplicat victimei M.C.M. mai multe lovituri de cuţit în zona toraco-pericardo-cardiacă, producându-i acestuia leziuni traumatice cu afectarea organelor interne vitale (cord) care au condus la decesul acestuia.
 
Tot, în aceeaşi împrejurare, inculpatul Ştefan Alexandru Stoica a agresat-o pe victima M.P. cu un corp tăietor – înţepător, posibil cuţit, cu un corp dur cu o suprafaţă mai mică de 4cmp, prin comprimare cu un corp alungit, dur-semidur, cu suprafaţă neregulată, producându-i multiple leziuni traumatice cranio-cerebrale, aceste leziuni având legătură de cauzalitate directă, necondiţionată cu decesul victimei.
 
După uciderea victimelor, suspectul a sustras o sumă de bani precum şi autoturismul marca Dacia Supernova cu numărul de înmatriculare CT-07-BCD cu care victimele M.P. şi M.C.M. au venit la domiciliul celeilalte victime P.G., plecând ulterior de la domiciliul său din Constanţa.
 
În cursul zilei curente a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul Ştefan Alexandru Stoica, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii