Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Alexandru Stoica, cel mai căutat om din România! Suspect de triplu asasinat, încătuşat aproape de Constanţa

ro

24 Jul, 2014 00:17 11353 Marime text
Răsturnare de situaţie în cazul asasinatului care a îngrozit Constanţa aseară! Ştefan Alexandru Stoica, tânărul eliberat recent din penitenciar, dependent de droguri şi despre care se credea că şi-a omorât bunica şi o mătuşă şi s-a sinucis ulterior este viu şi nevătămat! 
 
Surse din ancheta de proporţii declanşată de procurori şi criminalişti spun că acesta a devenit principalul suspect al triplului asasinat. Astfel că bărbatul decedat, găsit alături de cele două femei, nu este criminalul şi a fost, şi el, ucis!
 
Iniţial, anchetatorii au crezut că Ştefan Alexandru Stoica este cel decedat, însă ulterior s-a stabilit că acesta este un alt membru al familiei, văr cu presupusul criminal şi fiu al mătuşii lui Ştefan Alexandru Stoica.
 
Crimele au îngrozit, aseară, locuitorii cartierului Viile Noi din Constanţa. Poliţiştii au fost alertaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de ruda unor femei care locuiau pe Şoseaua din Vii, în Km5. Aceasta a venit să le viziteze. A intrat în curte, pentru că uşa era deschisă. Când să intre în casă, a observat pe fereastră o imagine de coşmar. Cele două femei zăceau pe o canapea, fără suflare, iar între ele se afla, inert, un tânăr. Toţi cei trei erau mânjiţi cu sânge. Cadavrele prezentau plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur. În camera unde a avut loc conflictul au fost găsite, alături de cadavre, un cuţit şi un ciocan şi urmele unor lupte înverşunate, semn că victimele au încercat să se apere. 
 
Ştefan Alexandru Stoica, de 19 de ani fusese eliberat în urmă cu zece zile din penitenciar, acolo unde a fost închis pentru tâlhărie. Faptă comisă ca să facă rost de bani, întrucât era dependent de droguri. De altfel, bărbatul era cunoscut ca bolnav psihic şi a fost internat de mai multe ori pe perioada detenţiei. În urmă cu câţiva ani el a incendiat maşina unui vecin.

Sosite la locul tragediei, mama suspectului, adică fiica bunicii asasinate şi verişoara acesteia (fiica mătuşii asasinate şi mama tânărului omorât) au suferit şocuri şi au fost tratate de medicii SMURD. Ştefan Alexandru Stoica a fost crescut de bunica pe care a omorât-o aseară. Muncitor în Port, tatăl său s-a spânzurat, în urmă cu 15 ani, după ce a rămas şomer.
 
Astfel, Ştefan Alexandru Stoica a devenit cea mai căutată persoană din România! El a fost prins la Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 28 Aug, 2014 06:04 Era dus cu pluta era pe ipj cu mine
  • anonim 26 Jul, 2014 22:52 nu.mi vine sa cred mi.a fost prieten si coleg se banca in liceu..il credeam in stare de multe dar nu de asa ceva...dependent de droguri nu a fost niciodata astea aunt doar vorbe in van
  • anonim 25 Jul, 2014 03:30 Cititorilor. Daca nu il cunoasteti personal si nu stiti situatia lui. Nu mai va dati cu parerea degeaba. In 3 ani de detentie mama lui nu a lasat sa fie vizitat de nimeni. Nici macar dansa. Nu il vizita. Nu este bne ce a facut. Daca a facut. Dar mai usor cu parerile din flori.
  • Dezamagit 24 Jul, 2014 15:13 Inca un exemplu in care statul este nepasator fata de cetatenii pe care ii slujeste: un talhar care, desi era cunoscut din penitenciar ca fiind cu tulburari psihice si consumator de droguri, este lasat sa revina in societate si intr-o familie naiva care il iubea... Bravo domnilor psihiatrii din penitenciare!!! Acum el o sa revina intr-un penitenciar sau intr-o institutie de boli mintale unde o sa capuseze statul de la 25 ani la pe viata... Romania involueaza incercand sa pupe in posterior tarile dezvoltate si organizatiile care lupta pentru drepturile omului, cand aceasta tara are nevoie de legi speciale pentru aceste cazuri extreme! Pot sa spun ca sunt de acord cu pedeapsa capitala cand acesti indivizi nu mai pot fi considerati "oameni". Parerea mea....
  • anca 24 Jul, 2014 12:41 ŞOMER! nu şofer..
  • Anonim 24 Jul, 2014 11:37 Pentru "Asa ceva " , citeste mai bine inainte sa comentezi . E 'somer' nu 'sofer' ;)
  • Asa ceva 24 Jul, 2014 05:22 "Muncitor în Port, tatăl său s-a spânzurat, în urmă cu 15 ani, după ce a rămas şofer. " Nasol moment pentru soferii din Romania. Or avea toti tentativa de suicid din prisma meseriei ? :))))