Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steaua mai poate folosi culorile şi însemnele oficiale, dar nu pentru mult timp

ro

08 Dec, 2014 23:54 883 Marime text
Campioana României la fotbal, Steaua București, va putea folosi însemnele și culorile sale tradiționale până în data de 15 decembrie, în urma unui acord survenit, astăzi, între reprezentanții CSA Steaua și FC Steaua, potrivit Agerpres.

Preşedintele clubului de fotbal, Valeriu Argăseală, și vicepreședintele Iulian Gheorghișor s-au întâlnit cu reprezentanții CSA, președintele George Boroi și membrii Consiliului de conducere, iar în urma discuțiilor au ajuns la o înțelegere ''astfel încât să nu afecteze activitatea echipei de fotbal în campionat și în cupele europene și să nu producă prejudicii de imagine celor două cluburi sau sportului românesc'', relatează Agerpres.

Înțelegerea este valabilă pentru meciurile care se vor desfășura în cele două competiții ''până la data de 15 decembrie 2014''.
FC Steaua a evolua în meciul de duminică seara, cu CSMS Iași (1-0), din Ghencea, în echipamentul galben, de deplasare, cu însemnele și numele echipei acoperite. De asemenea, nici pe tabela de marcaj nu a apărut numele Stelei, ci simplu ''Gazde''.

Până pe 15 decembrie, Steaua va mai juca două partide, pe 11 decembrie cu Dinamo Kiev, în Europa League, pe Arena Națională, iar în data de 14 decembrie, cu CSMS Iași, în deplasare, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii