Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motivul e incredibil Steaua lui Gigi Becali a pierdut un nou proces cu Armata

ro

14 Mar, 2015 22:13 1912 Marime text
Echipa lui Gigi Becali a pierdut un nou proces cu Armata, însă de această dată motivul este unul incredibil, potrivit ziare.com.
 
După ce Înaltă Curte de Casație și Justiție a anulat marca „Steaua" înregistrată fără drept de clubul latifundiarului, „roș-albaștrii" au depus la instanța supremă o cerere de revizuire, o cale extraordinară de atac împotriva unei hotărâri definitive.
 
La primul termen din acest nou proces, magistrații de la Secția I Civilă a Înaltei Curți au decis să anuleze cererea de revizuire depusă de echipa lui Becali deoarece aceasta era... netimbrată!
 
„Anulează că netimbrată cererea de revizuire formulată de revizuenta SC Fotbal Club Steaua București SA împotriva deciziei nr. 3425 din 3 decembrie 2014 a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Secția I civilă. Irevocabilă", se arată în sentință.
 
Conform OUG 80/2013 cererea de revizuire „se taxează cu 100 lei pentru fiecare motiv de revizuire invocat".
 
În această situație, hotărârea dată de Înaltă Curte la finalul anului trecut și care prevede anularea mărcii „Steaua" care a fost înregistrată de clubului lui Becali nu mai poate fi atacată.
 
Între FCSB și Clubul Sportiv al Armatei mai există un proces care este încă pe rolul instanței, cel în care campioana cere anularea mărcii „Steaua" deținută de Armată.
 
Este totuși puțin probabil ca această solicitare să aibă sorți de izbândă deoarece clubul Ministerului Apărării a înregistrat respectiva marcă înainte ca echipă de fotbal să se desprindă într-o entitate privată.


Sursa: ziare.com
Sursa foto: fanatik.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii