Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steaua, lovită de suporteri Fanii cer Armatei înfiinţarea altei echipe

ro

20 Feb, 2015 20:19 1011 Marime text
Suporterii Stelei au reacţionat după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat motivarea în cazul mărcii pierdute de clubul patronat de Gigi Becali în dauna MApN-ului şi cer Armatei înfiinţarea unei echipe de fotbal care să poarte numele Steaua, informează România TV.

Fanii Stelei de la Peluza Sud au cerut astăzi, printr-un comunicat, Clubului Sportiv al Armatei să înfiinţeze o nouă echipă de fotbal care să poarte numele de Steaua şi palmaresul de la înfiinţare, până în 1999.

„Apariţia motivării Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ne confirmă faptul că linia pe care ne-am însuşit-o încă din primul comunicat este linia adevărului şi a corectitudinii. Dată fiind complexitatatea întregului tablou, am preferat mereu să căutăm acte şi dovezi în sprijinul suspiciunilor şi bănuielilor. Astăzi le avem. Considerăm că astfel, STEAUA se desparte irevocabil de impostorii care în mod ilegal au susţinut că acest club le aparţine şi singurul drum de urmat este cel al înfiinţării unei echipe de fotbal profesionist în orice asociere corectă, stabilită în urmă unei analize serioase a CSA ului, neimplicand nici unul din personajele care au avut de a face cu deciziile greşite luate în trecut. Solicităm comisiilor juridice ale FRF şi LPF punerea imediată în acord cu decizia ICCJ, înştiinţarea UEFA şi emiterea unui punct de vedere oficial în privinţa faptului că, aşa cum se arată în motivare, PALMARESUL NU A APARŢINUT NICIODATĂ actualului FCSB. Anii trec, idealurile rămân, iar Ochii care nu se văd…nu uită şi nu iartă…", se arată în comunicatul Peluzei Sud, citat de România TV.


Sursa: România TV
Sursa foto: pressalert.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii