Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Dan Petrescu pleacă cu trofeul Steaua-ASA 0-1, Supercupa României, la Constanţa (galerie foto + video)

ro

08 Jul, 2015 20:31 3333 Marime text
Steaua și ASA Târgu Mureș deschid, în mod oficial, noul sezon competițional. Cele mai bune echipe din sezonul trecut vor juca cu trofeul pe masă, la Constanța, în Supercupa României, care va începe la ora 21:00.

UPDATE ora 22.59


Meciul s-a încheiat, ASA câştigă Supercupra României la fotbal.

UPDATE ora 22.30

ASA Tg Mureş a înscris, prin Axente şi conduce Steaua cu 1-0.

UPDATE 21.49

Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria a doi foşti selecţioneri ai României, Angelo Niculescu şi Constantin Cernăianu, decedaţi luna trecută. După un joc fără vlagă, echipele au terminat prima repriză la scor alb.

UPDATE ora 21.00

Prezent la meci, Gigi Becali, patronul Stelei, a ajutat un bărbat să intre cu copilul la tribuna I, după ce suporterul s-a plâns că nu poate pătrunde în acel sector de tribună cu cel mic.

Accesul în stadion se face extrem de greu şi la fel se pătrunde şi la Tribuna I din stânga tribunei oficiale. S-au format cozi, iar oamenii sunt nemulţumiţi.

În tribune sunt prezenţi selecţionerul Naţionalei, Anghel Iordănescu, fostul mare tenisman Ilie Năstase, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, Miodrag Belodedici, Florin Marin, Ovidiu Burcă, George Galamaz, Marius Bilaşco, Jean Vlădoiu sau Viorel Păunescu, dar şi antrenorul care-l va înlocui pe Dan Petrescu la ASA după această partidă, Vasile Miriuţă.

Meciul nu a fost ratat nici de Giani Nedelcu, Auraş Braşoveanu, Neculai Tănasă, Constantin Gache, Hacic Garabet, vicepreşedintele cu atribuţiuni de şef al CJC Constanţa, Cristinel Dragomir, Alexandru Luchici, Cristian Petcu, Viorel Farcaş, Mihai Terzi, plus reprezentanţi ai voleiului şi ai handbalului: Radu Began, Sergiu Stancu, Florin Voinea, Rudi Stănescu etc.
 
Deși au pierdut ambele întâlniri directe din campionat, Steaua i-a suflat titlul ASA-ului în ultima etapă, motiv de revanșă pentru ardeleni. Chiar dacă au dat senzația că vor construi o echipă de top la Târgu Mureș, prin aducerea în principal a lui Dan Petrescu, oficialii vicecampioanei au serioase probleme cu banii, dar și cu DNA-ul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii