Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staţiunea Mamaia, supravegheată de jandarmi

ro

22 Jun, 2012 19:39 1416 Marime text

În perioada 22-24 iunie aproximativ 100 de jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Tomis“ Constanţa vor acţiona prin patrule mixte împreună cu lucrători din IPJ Constanţa, patrule de jandarmi şi echipaje de intervenţie în staţiunea Mamaia. Totodată la reşedinţa unităţii vor fi dispuse echipaje de intervenţie ce pot acţiona la solicitare pe întreg litoralul Mării Negre.

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor, şi să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate.

De asemenea dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetăţenii sunt sfătuiţi să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii