Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staţiunea Mamaia Se reiau căutările elevului militar, dispărut în Marea Neagră

ro

29 May, 2019 07:48 1891 Marime text

Se reiau, în această dimineaţă, căutările elevului de la Colegiul Militar din Craiova care a dispărut în valurile mării. La operaţiunea de căutare participă 24 de scafandri.

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Elevul militar Mitroi Iosif-Corneliu a dispărut în zona Hotelului Doina din staţiunea Mamaia.

"Marea este montată. Este foarte dificil pentru că vizibilitatea este 0. Există şi fula de fund, curenţi puternici, valuri mari. Facem tot posibilul să ducem la bun sfârşit misiunea. Facem o căutare pe o rază de 50m-1km. Umează să acţionăm cu mai multe forţe în apă. Avem sprijin şi de la ASVROM", a spus maiorul Marian Ciulei, şef Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie.

Intervine şi ambarcatiunea TARGA al ISU Constanţa din punctul de salvare din mediul acvatic Portul Tomis care caută pe zona de larg.

UPDATE: Căutările s-au extins până în zona Cazinoului din Mamaia.

Citeşte şi:
UPDATE. Intervenție de urgență pe plaja din Stațiunea Mamaia. Un elev al Colegiului Militar din Craiova s-ar fi înecat în mare (galerie foto+video)

UPDATE. Oficial de la MApN despre elevul Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova dispărut în mare în stațiunea Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii