Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Start la înscrierile pentru preselecţia Stufstock Newcomers 2011

ro

22 Mar, 2011 19:15 1120 Marime text

Începând de astăzi şi până pe 1 iunie, vor avea loc înscrierile pentru preselecţia Stufstock Newcomers 2011.Trupele care vor să se înscrie pentru a cânta pe scena Newcomers trebuie, înainte de toate, să poată susţine un repertoriu propriu de minim 45 de minute. Ele vor trimite demo-urile la adresa: Capricorn & Capricorn Productions, str. Anastase Simu, nr. 6, scara B, etajul 1, apartament 17, sector 1, Bucureşti, până la data de 1 iunie 2011. Demo-urile trebuie să conţină piese proprii, nu preluări. Nu pot intra în competiţia de anul acesta cele 12 trupe finaliste în 2010.

Juriul se va întâlni şi va discuta pentru prima dată la o săptămână după trimiterea materialelor, când vor fi ascultate piesele trupelor înscrise în concurs. Până la jumătatea lui iunie vor fi alese 24 de formaţii care vor intra în semifinală şivor concerta în iulie într-un club din Bucureşti, anunţat ulterior. În urma acestui concert, 12 trupe vor avea şansa să se lanseze printr-un concert ce va avea loc pe scena Newcomers din Vama Veche. Numele finaliştilor va fi anunţat la finalul lunii iulie, iar concertele din Vamă vor avea loc în 24 şi 25 august.

Cele mai bune trupe care vor cânta pe scena Newcomers din Vama Veche vor fi premiate de Capricorn & Capricorn Productions, producătorii Stufstock 2011. Premiul întâi constă în producţia şi lansarea unui album, cu tot ce presupune o realizare profesionistă, de la înregistrare, până la promovarea ulterioară. Premiul al doilea înseamnă un turneu naţional în şase oraşe pentru trupa care îl va câştiga, iar premiul al treilea va aduce un kit muzical pentru sala de repetiţii (o staţie de chitară, o staţie pentru bas, două seturi de feţe de tobă, 10 seturi de beţe şi o pedală pentru toba mare). De asemenea, cele trei trupe câştigătoare vor cânta pe scena principală a Stufstock în ultima zi de festival, iar la toamnă vor susţine concerte în cadrul retrospectivei Stufstock Reloaded 2011, în Bucureşti. La fel ca anul trecut, organizatorii vor lua în considerare aceste formaţii pentru deschiderea concertelor de la scena pricipală din 2012.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii