Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stare de urgență în Mali pentru zece zile, după atacurile teroriste de ieri

ro

21 Nov, 2015 09:01 1259 Marime text
 
Guvernatorul a anunțat că starea de urgență a fost decretată „pe întreg teritoriul Malian” pentru o durată de zece zile cu începere din cursul nopții trecute. Această măsură s-a luat la finalul unei ședințe de guvern extraordinare, la câteva ore după atacul terorist asupra unui hotel din Bamako, scrie AFP.
 
O reuniune extraordinară a Consiliului de Miniștri, prezidată de șeful statului, Ibrahim Boubacar Keita, până vineri noaptea târziu, „a declarat starea de urgență pe întreg teritoriul național începând cu 20 noiembrie la miezul nopții (noaptea de vineri spre sâmbătă) pentru o durată de zece zile”, a precizat guvernul într-un comunicat citit la postul național de radio ORTM. De asemenea, în țară a fost decretat „doliu național de trei zile” cu începere de luni, potrivit aceluiași document, notează agerpres.ro.
 
Vă reamintim că în urma atacurilor teroriste de ieri, cel puțin 27 de persoane au fost ucise în urma operațiunii de eliberare a 170 de ostatici din hotelul Radisson Blu din capitala statului african Mali, Bamako.



Sursa foto: cctv-america.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii