Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadiul lucrărilor la Delfinariul din Constanța (galerie foto)

ro

19 Jul, 2015 22:05 2838 Marime text
Turiştii care vor veni vara viitoare pe litoral vor avea parte de o surpriză. Delfinariul din Constanţa, care nu a mai fost modernizat de peste 30 de ani, va arăta complet diferit. Practic, după terminarea lucrărilor, vedetele delfinariului, cei doi delfini Ni Ni şi Chen-Chen, vor avea mai mult spaţiu.
În luna mai ar fi trebuit făcută recepţia noului bazin acoperit, de 1.000 de locuri, dar investiţia este încă destul de departe de finalizare. Ea trebuie, însă, terminată până la 31 decembrie 2015, în caz contrar diferenţa de costuri urmând să fie suportată de către Consiliul Judeţean Constanţa, beneficiarul proiectului.
Piscina va fi acoperită cu panouri pentru că, spun îngrijitorii centrului, lumina îi deranja pe delfinii Chen Chen şi Ni Ni. Schimbarea va fi benefică şi pentru spectatori, care până acum stăteau mai bine de jumătate de oră, cât dura spectacolul, în bătaia soarelui. Şi apa din bazin va fi mai limpede, de acum.
La Delfinariul din Constanţa ar putea ajunge un al treilea delfin, un mascul, pe care conducerea complexului vrea să-l cumpere cu banii primiţi de la compania de asigurări, după moartea lui Pei Pei, anul trecut. Trebuie îndeplinite însă anumite condiţii.
Pentru a face faţă cererii, pe timpul verii, conducerea complexului a decis să organizeze spectacole în fiecare zi. Până atunci, delfinii vor face spectacol în bazinul mic, care are însă o capacitate de doar 300 de locuri pentru vizitatori. Claboo Media ne oferă o priveliște asupra stadiului lucrărilor la Delfinariu.


Sursa foto: Facebook Claboo Media
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii