Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRI ar pregăti o lovitură pentru corupția din România, dar nici DNA nu s-ar lăsa mai prejos

ro

08 Oct, 2015 08:12 1952 Marime text
 
La Serviciul Român de Informaţii se lucrează din greu pentru finalizarea unor rapoarte informative, care se pare că vor zgudui clasa politică românească.
 
Pe baza acestor rapoartele ale SRI s-ar deschide anchete de amploare asupra unor oameni importanţi de pe scena politică, atât de la putere, cât şi din opoziţie, conform ziarului Naţional.
 
Ar fi vizate diverse instituţii ale statului, în frunte cu Secretariatul General al Guvernului, unde jocurile subterane erau făcute nu doar „în familie”, ci şi de membrii unor influenţe reţele transpartinice. Astfel că, dintr-o singură viitoare anchetă, procurorii anticorupţie vor avea mai mult de lucru, cazuri care vor fi oferite chiar de SRI. În sistem se vorbeşte despre o adevărată „Apocalipsa” care va lansa „curăţenia finală” a clasei politice româneşti înainte de alegerile din 2016, potrivit aceleiași surse.
 
O altă noutate adusă de respectivele rapoarte informatice, care se află deja într-un stadiu avansat de întocmire, îl reprezintă numărul mare de suspecţi implicaţi. Primii care se aşteaptă să fie săltaţi „cu autobuzul” sunt membrii Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti, aleşii locali din Capitală fiind în acest moment adevărate „ţinte vii” pentru procurorii anticorupţie, mai scrie ziarul Naţional.
 
Astfel, conform sursei citate, şi anchetatorii ar urma să aibă pregătite cîteva „surprize” la fel de mari, ei urmând să aibă la dispoziţie, chiar de la sfârşitul acestei luni, informaţiile şi probele necesare pentru a continua oprirea cazurilor de corupţie din administraţia centrală sau locală şi din clasa politică deopotrivă.



Sursa foto: cuvantul-ortodox.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii