Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Spune stop cerşetoriei", campanie desfăşurată de Poliţia Locală Constanţa

ro

16 May, 2018 10:43 1212 Marime text
Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

În perioada 11.05.2018-15.05.2018, polițiștii locali cu atribuții în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice au depistat două persoane care apelau la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, în zona intersecției Străzii Soveja cu Bulevardul Alexandru Lăpușneanu și zona adiacentă intersecției Bulevardului Tomis cu Strada Soveja.  

Echipajele poliției locale au aplicat 2 sancțiuni contravenționale pentru apelarea la mila publicului în valoare totală de 600 lei, dispunându-se și 2 sancțiuni complementare de confiscare a banilor proveniți din cerșetorie ( 85 de lei pentru primul caz și 156 de lei pentru cel de al doilea caz).

"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat", transmite DGPL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii