Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la locuința președintelui SPP schimbă strategia de protecţie la casa lui Klaus Iohannis

ro

17 Mar, 2015 11:31 1778 Marime text
Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a tras o spaimă imensă acasă la Sibiu. Asta după ce un necunoscut a sunat la poartă, deși casa președintelui este păzită.

Preşedintele Klaus Iohannis (care se afla în Bucureşti) a fost trezit de un apel telefonic de la soţia sa, rămasă la Sibiu. Preşedintele urma să plece într-o vizită în Polonia, iar soţia sa a preferat să rămână în țară. Apelul l-a îngrijorat pe preşedinte, care a aflat că cineva suna la interfonul montat la poarta casei din Sibiu, potrivit b1.ro.

Fiind singură, Carmen Iohannis nu a găsit altă soluţie decât aceea de a suna la soţul său. Imediat, preşedintele a anunţat Serviciul de Protecţie şi Pază a cărui conducere a intrat în alertă şi a desemnat un echipaj pentru a securiza locuința.

Nici cei care asigurau paza casei nu au dat dovadă de prea multă vigilenţă. Aceştia din urmă susţin că ofiţerii SPP au propus instalarea unei gherete de pază chiar la poarta casei familiei Iohannis, dar şeful statului nu este de acord cu această soluţie. Nici ridicarea unui gard care să protejeze proprietatea nu a fost pe placul lui Iohannis. Astfel, în cele din urmă, SPP-iştii s-au apucat să monteze în curtea preşedintelui un sistem de protecţie cu inflaroşu. În urma acestui eveniment, echipajul de la Pază şi Ordine din Cardul IPJ Sibiu a fost înlocuit cu un echipaj al Jandarmeriei, anunță b1.ro.


Sursa: b1.ro
Sursa foto: agentiadepresamondena.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii