Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sporurile salariaților din Administrația Porturilor Dunării Fluviale. Ce port din județul Constanța intră în componență

ro

22 Jul, 2016 05:45 2800 Marime text
Astăzi vă spunem ce sporuri încasează angajaţii Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu, potrivit informaţiilor pe care Ministerul Transporturilor le-a comunicat în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET.

Şapte sporuri acordă Administraţia Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu, susţin oficialii companiei.
14 şefi din companie încasează spor de conducere cuprins între 5% şi 15% din salariul de bază.
Munca în zile de sâmbătă şi duminică, dar şi în zile de sărbători legale e premiată cu spor de 75% din salariul de bază. 
Toţi angajaţii primesc spor de vechime.

Materialul integral poate fi accesat pe economica.net.

Potrivt site-ului apdf.ro, compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în cadrul zonei sale de activitate, în limitele terenurilor portuare, limitele radelor portuare și pentru infrastructura de transport naval, stabilite de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, în conditiile legii. În calitate de autoritate portuară, compania aplică politicile portuare și programele de dezvoltare a infrastructurilor portuare și a căilor navigabile, elaborate de către minister.

Totodată asigură funcționalitatea porturilor și a infrastructurii de transport naval, administrarea acestora și urmărirea și/sau furnizarea serviciilor de siguranță în baza contractelor de concesiune și/sau reprezentare încheiate cu Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, desfășurarea activităților auxiliare activităților de transport naval și a celorlalte activități prevăzute în obiectul de activitate, potrivit reglementărilor legale în vigoare.

În subordinea companiei intră porturile Bechet, Călărași, Calafat, Cenavodă, Cetate, Corabia, Drobeta Turnu-Severin, Giurgiu, Orșova, Oltenița, Moldova Veche.
 
Conducerea executivă a CN APDF SA Giurgiu este asigurată potrivit aceluiași site de Matei Cristian-director general, Ofițeru Dănuț Gabriel-director general adjunct, Toader Maria-director economic, Rușinaru Doru-director programe europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii