Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii și antrenorii, premiați la Gala fotbalului tulcean - ediția 2017

ro

22 Dec, 2017 15:28 2196 Marime text
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, joi, 21 decembrie, la Gala fotbalului tulcean, ediția 2017, un eveniment menit să îi aducă în prim plan pe cei care s-au implicat în susținerea acestui sport de-a lungul anului în curs.
 
În cadrul festivităților ce au avut loc joi, începând cu ora 17.30, la hotelul Europolis din municipiu, președintele AJF Tulcea, Petre Badea, a înmânat diplome de excelență și trofee celor care, de-a lungul anului 2017, s-au făcut remarcați în tot ce ține de „sportul rege“: fie că este vorba despre jucători, antrenori, arbitri etc, fie că este vorba despre reprezentanți ai autorităților locale și județene (care au susținut acest sport).
 

„Gala de astăzi reprezintă o oportunitate de a scoate în evidență adevăratele valori ale sportului - rege, de a transmite mesaje de mulțumire pentru cei care s-au implicat, de-a lungul anului, în susținerea fotbalului, dar și de a îi evidenția pe cei cu rezultate deosebite, care s-au făcut remarcați de-a lungul anului. Este de apreciat ideea Asociaţiei Judeţene de Fotbal de a aduce la un loc toţi factorii implicaţi în ceea ce priveşte acest sport: sportivi, arbitri, antrenori, reprezentanţi ai instituţiilor cu activitate în domeniul sportiv, primari“, a transmis președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

 
Cei prezenți la gala fotbalului tulcean au avut parte și de o surpriză: au primit colinda ansamblului „Nihil sine Deo“ din Dăeni, coordonat de părintele Alexandru Octavian Balaban, care este și antrenorul echipei de fotbal din localitate.



Sursă foto și text: Consiliul Județul Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii