Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canotaj Sportivii români au intrat în calificări la Mondialele din Franța

ro

30 Aug, 2015 23:28 1275 Marime text
 
Sportivii români au debutat, astăzi, în calificări la Campionatele Mondiale de canotaj de pe lacul Aiguebelette (Franța), informează Agerpres.

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie ușoară (Ionela Livia Lehaci și Gianina Elena Beleagă) s-a clasat pe locul al treilea în seria a patra (7:05.28) și va evolua în sferturile de finală.

La dublu rame fără cârmaci feminin, Cristina Grigoraș și Laura Oprea au terminat pe locul secund în prima serie (7:09.21) și va evolua în recalificări, ratând semifinala pentru 6/100.

La simplu masculin, Ioan Prundeanu a fost al patrulea (din cinci sportivi) în seria a șasea (7:20.34) și va evolua în recalificări.

Cristi Ilie Pîrghie și George Palamariu, la dublu rame fără cârmaci masculin, au terminat pe locul secund în seria a treia (6:40.21), urmând să concureze în sferturi.

La patru rame fără cârmaci masculin, Vlad Dragoș Aicoboae, Adrian Dămii, Marius Vasile Cozmiuc și Toader Andrei Gontaru s-au clasat pe locul trei în prima serie (5:55.65) și vor lua startul în recalificări.

Obiectivul delegației României la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori este calificarea a trei ambarcațiuni la Jocurile Olimpice din 2016.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: sptfm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii