Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CS Karate Dinamic Constanța, medaliaţi la Cupa Dojo

ro

16 Feb, 2015 12:14 1862 Marime text
Start promițător de sezon pentru sportivii de la CS Karate Dinamic Constanța, care au participat la prima competiție importantă a anului, Cupa Dojo, organizată de clubul bucureștean Dojo-Casa Panciu și desfășurată în Sala "Apollo" din Capitală.
 
CS Karate Dinamic a participat cu 21 de sportivi, sub conducerea antrenorului principal Gabi Popescu și a senseilor Brândușa Popescu, Laura Popescu, Dana Pânzaru și Ionuț Nicolae. Sportivii de la malul mării s-au întors cu o recoltă bogată, obținând 5 medalii de aur, 3 de arbint și 6 de bronz, precum și alte nouă clasări în imediata apropiere a podiumului, pe locul patru.
 
"Copiii s-au comportat foarte bine pentru acest prim concurs al anului și ne oferă motive întemeiate să sperăm în rezultate pe măsură la competițiile importante care ne așteaptă în perioada imediat următoare. Mă refer la campionatele naționale, din luna martie, dar și la cele europene, din Lituania, programate în luna aprilie", ne-a declarat Gabriel Popescu, președintele CS Karate Dinamic Constanța.
 
Performerii delegației constănțene au fost tinerii sportivi Bianca Iordache, Alexandra Duduță, Albert Dorneanu, Mirela Tănase și Diana Tufan, care și-au pus la gât medalii din aur, dovedindu-se a fi cei mai bine pregătiți la probele la care au concurat. Medalii de argint au obținut Mihai Cosmin, Bianca Mocanu și Diana Tufan, iar cu bronz au trebuit să se mulțumească Gabriela Adumitroaie, Daria Pasvanțu, Alexandra Duduță, Emilian Enecahe, Diana Burnaz și Răzvan Vasile.
 
Comportări bune, recompensate cu clasări pe locul patru au reușit Sara Gheorghe, Sebastian Vâlcu, Adrian Alexe, Eduard Dumitru, Rareș Mocanu, Mario Tararache, Andrei Tănase, Gabriel Ștefan și Darius Tomescu.

La competiție au participat aproximativ 500 de sportivi de la cele mai puternice cluburi din țară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii