Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi se decide cine va conduce Spitalul Judeţean! Informaţii de ultimă oră

ro

19 May, 2016 11:43 4401 Marime text
În aceste momente, Cristinel Dragomir se află în sala de şedinţe a cabinetului Preşedintelui - Consiliul Judeţean Constanţa, unde urmează să facă declaraţii importante despre Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Astăzi se întruneşte Consiliul Administrativ al Spitalului pentru a decide încetarea contratului de management. Va avea loc la ora 13.00. Tot astăzi, se va decide modalitatea desemnării unui nou manager al spitalului, prin concurs sau contract cu o firmă de management.
 
„Consiliul Judeţean Constanţa susţine modalitatea organizării unui concurs. Până atunci, vom numi un director interimar. Eu îl susţin pe Grasa Cătălin şi el este de acord să preia interimatul”, a zis Dragomir. Contractul de management cu firma lui Căpăţînă, Performance Profile SRL, încetează de astăzi.

"După şedinţa Consiliului de Administraţie, va fi numit directorul interimar al instituţiei", a mai spus Cristinel Dragomir.

„CJC preferă alegerea viitorul manager prin concurs, pentru a avea mai multe pârghii de a acţiona. Firma de management şi-a achitat datoriile, adică obligaţiile din contractul semnat cu CJC. Noi nu avem probleme cu firma cu care am încheiat contractul”, a mai spus Cristinel Dragomir.
 
De asemenea, acesta a ţinut să precizeze că activitatea Spitalului Judeţean nu se va opri acum. „Nici investiţiile începute, se merge în continuare, indiferent cine va fi interimar”, a precizat Dragomir.

În legătură cu reţinerea lui Căpăţînă, Cristinel Dragomir a spus că nu comentează acţiunile DNA.

„Din punctul meu de vedere, conducerea spitalului este depolitizată”, a mai zis acesta.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 19 May, 2016 14:15 de ce au pastrat in functie un om corupt? asta de ce nu explica dl Dragomir? raspunsul e simplu: capatina era omul lui nicusor si imparteau, probabil, spaga. halal politicieni. ii doare-n cot de noi.