Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalele au nevoie de rezerve de sânge. Centrul de Transfuzii de la Constanța este deschis și sâmbătă

ro

12 Oct, 2016 08:31 1658 Marime text
Centrul Regional de Transfuzii Constanța va rămâne deschis și sâmbăta aceasta, între orele 9:00 – 13:30 pentru cei care vor să meargă să doneze sânge, dar nu o pot face în timpul săptămânii.
 
„Solicitările de sânge şi componente sanguine ale spitalelor din judeţul Constanţa, dar şi din Bucureşti sunt în creştere, dar numărul donatorilor se menţine în aceasta perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile“, se arată într-un comunicat al Centrului de Transfuzii.
 
Pacienţi cu boli grave, copii şi adulţi, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
 
„Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa dispune de toate materialele necesare activităţii medicale, echipa depune eforturi lucrând în weekend-uri, dar fără contribuţia dumneavoastră, a oamenilor sănătoşi dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu îşi ating obiectivul. Vă rugăm să nu ignoraţi acest apel şi să luaţi în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge“, mai spun reprezentanţii Centrului de Transfuzii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii