Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanţa Constănţenii primesc înştiinţările de plată

ro

19 Jan, 2015 13:59 1811 Marime text
Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa aminteşte constănţenilor că astăzi vor intra în posesia înştiinţărilor cu privire la cuantumul impozitelor şi taxelor locale datorate pentru anul 2015.

În acest sens au fost tipărite un număr de aproximativ 195.000 de înştiinţări de plată, din care 90% pentru persoanele fizice şi 10% pentru persoanele juridice.

67% din totalul înştiinţărilor de plată emise au fost tipărite pe hârtie de culoare albă, pentru cei care au de achitat doar obligaţiile pentru anul 2015 şi 33% pe hârtie de culoare roz, pentru cei care au de achitat şi obligaţiile restante aflate în procedură de executare silită precum şi accesoriile acestora.

Începând cu anul 2015 contribuabilii care deţin cont Etax primesc înştiinţările şi în format electronic, pe adresa personală de e-mail.

Autentificarea pentru accesarea directă a contului ETax se va face în baza unui nume de utilizator şi a unei parole, obţinute în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii