Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT a participat la competiţia „Premiul European pentru Sectorul Public”

ro

14 Aug, 2015 13:58 1273 Marime text
Pentru a patra oară consecutiv, Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa a participat la competiţia Premiul European pentru Sectorul Public (EPSA), lansată de Institutul European de Administraţie Publică (EIPA), cu proiectul „Etax Mobile o nouă modalitate de plată online a impozitelor şi taxelor locale”.
 
Proiectul SPIT a avut ca tematică modalitatea inovatoare de plată online a impozitelor şi taxelor locale prin intermediul telefonului mobil.
 
La ediţia din anul 2015, au fost înaintate 266 de proiecte, dintre care doar 64 au fost identificate ca bune practici. Emitenţii de top au fost Spania, Portugalia, Italia, Austria, Olanda, Lituania şi Polonia.
 
Amintim că SPIT Constanţa a participat la selecţia proiectelor pentru această competiţie europeană şi în anii 2009 cu proiectul „Managementul instrumentelor de plată”, 2011 cu  proiectul „Ghişeul unic" şi 2013 cu proiectul „Modalitate inovatoare de plată a impozitelor şi taxelor”, toate reuşind să se alinieze standardelor europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii