Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Speriată că edilul ar putea reveni în funcţie Fosta iubită a edilul Nichita a demisionat din funcţia deţinută la Primăria Iaşi

ro

04 Jul, 2015 23:00 1509 Marime text
Adina Samson, fosta iubită a primarului suspendat al Iaşiului Gheorghe Nichita, şi-a dat demisia de la şefia Departamentului Managementul Calităţii din Primăria Iaşi, avocatul acesteia susţinând că tânăra era îngrozită că edilul, cercetat sub control judiciar, ar putea reveni în funcţie. Dragomir Tomaşeschi, avocatul fostei iubite a primarului Nichita, susţine că Adina Samson a demisionat din Primărie în urmă cu câteva zile, însă nu ştie dacă aceasta şi-a găsit deja un alt loc de muncă. Ea avea un salariu de aproximativ 3.500 de lei lunar. Potrivit unor surse din cadrul primăriei ieşene, Adina nu a mai fost văzută în instituţie din 1 iulie.
Pe de altă parte, primarul suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar cu interzicerea exercitării funcţiei, a venit, vineri, la primărie, unde a stat aproximativ 15 minute, fiind însoţit de avocatul Marius Striblea. Avocatul a spus că Nichita ar fi venit să ia unele lucruri personale din biroul său şi că nu ar fi discutat cu niciun angajat al instituţiei. Viceprimarul Mihai Chirica, cel care a preluat atribuţiile de primar, a spus că nu a fost informat despre vizita lui Nichita şi că nu a avut vreo discuţie cu acesta.
Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat că îi folosea pe angajaţii Poliţiei Locale din Iaşi pentru a o urmări pe fosta sa iubită Adina Samson. Edilul are interdicţie de a-şi exercita funcţia, el fiind de altfel suspendat în 22 mai, printr-un ordin emis de prefectul judeţului. În aceea perioadă, Nichita se afla în arest la domiciliu. În acelaşi dosar sunt cercetaţi şi Liviu Hliboceanu, şeful Poliţiei Locale Iaşi, şi Ştefan Avîrvarei, şef serviciu în aceeaşi instituţie. Gheorghe Nichita este primar al Iaşiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru PSD.

sursa: hotnews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii