Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol la Gala Voluntarului Tulcean. Ce mesaj a transmis vicepreședintele CJ Tulcea

ro

11 Dec, 2017 18:27 1860 Marime text
Sâmbătă, 9 decembrie, cu începere de la ora 09.30, Sala de Spectacole a Centrului Cultural Jean Bart Tulcea a găzduit Gala Voluntarului Tulcean, eveniment finanțat de Consiliul Județean Tulcea, informează CJ Tulcea.

Manifestarea, constituită sub forma unui spectacol, a beneficiat de prezența numeroasă a voluntarilor din Tulcea. 

Prezent la eveniment vicepreședintele George Luchici, a mulțumit tuturor voluntarilor pentru aportul pe care îl au la evenimentele la care participă:

„Cei mai mulți dintre dumneavoastră au participat la evenimentele finanțate de Consiliul Județean Tulcea, precum Raliul Deltei, Competiția Nautică Pescărească Ivan Patzaichin sau Pelicam, evenimente în cadrul cărora activitatea voastră a fost decisivă pentru buna reușită a acțiunii. Ca activitate extracuriculară, a fi voluntar înseamnă să dăruiești. O parte din tine, o parte din timpul tău se pune în slujba unui scop. O dovadă mai clară de altruism, eu personal, nu cunosc. Totodată, adolescenții învață în cadrul acestor acțiuni să lucreze în echipă, lucru extrem de important pentru societatea contemporană“ a declarat vicepreședintele George Luchici.

 Sursa foto: CJ Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii