Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spărgătorii de semințe din Parcul Tăbăcărie din Constanța, buni de plată. Au fost sancționați de polițiștii locali

ro

19 Apr, 2018 10:00 1235 Marime text
Având în vedere solicitările frecvente din partea cetățenilor adresate Direcției Generale Poliția Locală cu privire la nerespectarea normelor de curățenie și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii locali au  intensificat controalele în Parcul Tăbăcărie și pe timpul noptii.

Potrivit Poliției Locale Constanța, la data de 18.04.2018, în intervalul orar 22.00-06.00, polițiștii locali au acționat în zona parcului Gravity și Biserica Sf.Mina pentru depistarea și sancționarea persoanelor care încalcă normele privind salubritatea, menținerea curățeniei și protecția mediului înconjurător.

Pe toată durata desfășurării patrulării pedestre au fost legitimate și identificate 7 persoane și s-au aplicat 7 sancțiuni contraventionale conform art.5, pct.4 din H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire , protecția mediului, întreținere și infrumusețare a municipiului Constanța.

Cuantumul total al amenzilor aplicate pentru consumul de semințe din floarea soarelui și aruncarea cojilor pe domeniul public spre indignarea trecătorilor a fost de 2800 lei.

”Menționăm că, activitățile vor continua, iar pe această cale solicităm constănțenilor să respecte normele legale în vigoare în ceea ce privește mentinerea curățeniei în orașul nostru pentru a nu se ajunge în situații similare celor expuse anterior.
Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii