Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șpaga în spitale, denunțată printr-un SMS

ro

22 Oct, 2016 17:12 9820 Marime text
Pacienţii vor fi întrebaţi, printr-un SMS, cum au fost trataţi în spital, dar şi dacă li s-a cerut şpagă pentru serviciile de care au beneficiat. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că noul sistem de feedback va funcţiona în toate spitatele, înainte de finalul mandatului său. În acest moment proiectul pilot a fost implementat în cinci unităţi sanitare din ţară, transmite digi24.ro.
 

„Noul mecanism de feedback este foarte simplu. Atunci când pleci de la spital, primești un sms cu câteva întrebări, întrebări la care poți să răspunzi prin sms sau online. Întrebările vor fi sub 10 și vor cuprinde elementele esențiale din care să putem extrage satisfacția reală a pacienților”, a spus ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.


La întrebarea dacă pacienții vor fi întrebaţi şi de şpagă, ministrul Sănătății a spus că „unele întrebări țin de integritatea personalului”.
 

„Eu nu am dat niciodată bani pentru servicii medicale în spitale. Aș reaminti însă că orice condiționare a unui act medical de primirea unui plic este o crimă”, mai afirmă ministrul Vlad Voiculescu, potrivit digi24.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • patrascu iovan 16 Nov, 2016 18:33 Este inadmisibil domnule ministru si domnilor medici ,ca in sec 21 pacientii bolnavi fiind,sa stea 24 h fara caldura si apa calda la 14 gr. in spitalul Agigea de Ftiziologie.