Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şova, Ghiţă şi Vanghelie Autosuspendaţi din PSD

ro

21 Oct, 2014 17:13 1518 Marime text
DNA a băgat PSD în şedinţă. Liderii partidului s-au reunit astăzi într-o şedinţă de urgenţă a Biroului Permanent Naţional. La finalul şedinţei, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că s-a decis, cu „nu prea multă tensiune“, ca Sebastian Ghiţă, Dan Şova şi Marian Vanghelie să se autosuspende din partid. „Cei care greşesc, plătesc!“, a punctat Victor Ponta.

„Am reiterat un mesaj foarte clar, apropo de acuzaţiile aduse unor membri ai partidului în această perioadă: să se pună la dispoziţţia justiţiei şi, dacă sunt vinovaţi de ceva, să-şi asume responsabilitatea. Decizia lui Hrebenciuc e un semnal foarte clar“, a declarat Victor Ponta.

„În ultimele 24 de ore au fost atacuri de imagine, am discutat foarte clar şi cei care au apărut - Şova, Vanghelie, Ghiţă - toţi trei se vor suspenda din partid. Cei care greşesc, plătesc. Cei care au probleme trebuie să şi le lămurească“, a mai spus Ponta.

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament, iar unii lideri cer suspendarea lui, dar şi a lui Dan Şova din PSD, pentru că au complotat împotriva lui Victor Ponta.

Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii