Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soții Iohannis au fost dați afară de ANAF din casa situată în centrul Sibiului

ro

04 Apr, 2016 19:43 2087 Marime text
 
Administraţia Judeţeana a Finanţelor Publice Sibiu a solicitat în data de 25 martie 2016 radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soţilor Iohannis, în cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut în instanţă anul trecut, notează româniatv.net.
 
Acest demers al AJFP vine după cinci luni de la pronunţarea deciziei definitive a Curţii de Apel Braşov prin care Carmen şi Klaus Iohannis au pierdut imobilul. În aceasta perioadă, soţii Iohannis au continut să încaseze bani din închirierea imobilului de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 29 din Sibiu, potrivit unei anchete din februarie a Rise Project.
 
„Prin adresa nr. SBG_DEX 6848 /25.03.2016 Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu a solicitat Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al piritilor Bastea Ioan, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner care au avut calitatea de cumparatori.”, se arata în raspunsul AJFP transmis HotNews.
 
Pe langa radierea din cartea funciara a sotiilor Iohannis, AJFP a mai cerut si suplimentarea certificatului de mostenitor legal al Statului Roman, „deoarece la data emiterii acestui certificat, 29.08.2008, situatia imobilului din Sibiu, str. Nicolae Balcescu, nr. 29 era incerta, cauza aflandu-se inca pe rolul instantelor de judecata”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii