Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia lui Tom Jones a pierdut lupta cu cancerul

ro

11 Apr, 2016 23:12 2524 Marime text
 
Soția cântărețului Tom Jones, Melinda Rose Woodward, cunoscută ca Linda, a murit după „o luptă scurtă dar aprigă” cu cancerul, anunță cotidianul ”The Independent”. Melinda Rose Woodward a decedat la vârsta de 75 de ani, potrivit independent.co.uk. Linda a murit în spitalul din Los Angeles, ieri dimineață, înconjurată de soț și de cei dragi, potrivit unei declarații.
 

„Sir Tom Jones și familia au cerut să le fie respectată intimitatea în această perioadă dificilă”, se arată în declaraţie.

 
Recent, cântărețul și-a anulat o serie de concerte din turneul internațional pe care trebuia să le susțină în Japonia, Emiratele Arabe Unite, Thailanda și Coreea de Sud, anunţând că se confruntă cu o problemă gravă în familie. Tom Jones și Mekinda s-au căsătorit în 1957, adică erau căsătoriți de 59 de ani. Aveau amândoi 16 ani când s-au căsătorit. Ei au împreună un băiat, Mark.
 
Presa din Marea Britanie îi descriu pe Tom și pe Linda ca fiind un cuplu foarte solid. 

De-a lungul anilor, Tom Jones a vândut peste o sută de milioane de discuri în întreaga sa carieră și printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără single-uri precum „Delilah”, „What's New Pussycat”, „Green, Green Grass of Home”, „She's a Lady” şi „Sex Bomb” . Acum  zece ani, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a acordat lui Tom Jones titlul de cavaler.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii