Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia lui Codruţ Marta, cercetată pentru prostituţie şi proxenetism

ro

18 Jul, 2012 18:28 1987 Marime text

Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, este acuzată de prostituţie şi proxenetism. Soţia lui Codruţ Marta plasa fete în Italia, Elveţia şi Monaco. Printre clienţi, zeci de persoane publice şi oameni de afaceri, între care şi Elan Schwartzenberg. Andreea Marta dă la această oră declaraţii la sediul DIICOT privind constituirea unei reţele de prostituţie de lux, alături de sora sa şi o altă persoană.

Soţia lui Codruţ Marta, Andreea Marta, este suspectată că se ocupa cu racolarea unor tinere atrăgătoare pe care le furnizau unor oameni de afaceri în vederea prestării de servicii sexuale. Potrivit România TV, unul dintre clienţii reţelei ar fi fost omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

"Începând cu anul 2010, numitele Marta (fostă Lungu) Andreea-Elena de 28 ani şi Lungu Maria-Magdalena, de 38 ani au coordonat această grupare, procedând la racolarea persoanelor cu o situaţie materială foarte bună, cărora le-au facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.

Activităţile de prostituţie - proxenetism au avut loc în principal pe teritoriul României, în municipiile Bucureşti, Tulcea, Braşov şi Călăraşi, dar şi în alte ţări - Italia, Elveţia, Principatul Monaco", se arată în comunicatul DIICOT.

Tinerele ce practicau prostituţia erau selectate dintre participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă, în principal, datorită faptului că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă.

http://www.rtv.net/sotia-lui-codrut-marta-cercetata-pentru-prostitutie-si-proxenetism-elan-schwartzenberg-client_36489.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii