Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu, rămâne în arest preventiv (video)

ro

03 Mar, 2015 10:44 2202 Marime text
Omul de afaceri Sorin Strutinsky a ajuns la Tribunalul Constanţa, acolo unde acesta va fi judecat  pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, şi instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată. Azi, Tribunalul Constanţa decide dacă îl pune în libertate pe Strutinsky.
 
Omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu, a fost trimis în judecată, ieri, în stare de arest preventiv, de procurorul Gheorghe Popovici, şeful Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Magistratul a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, dar şi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, ambele unităţi aflându-se în circumscripţia Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

Şedinţa de judecată s-a terminat aproape de ora 13.40. Instanţa a rămas în pronunţare. Omul de afaceri a cerut, prin avocatul său, Marius Mocanu, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, ori controlul judiciar.

Aproape de ora 15.00, judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, a decis mentinerea in arest preventiv a afaceristului. Decizia nu este definitiva  şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa

Citeşte şi Strutinsky, trimis în judecată de un fost procuror al Parchetului Curţii de Apel Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii