Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:53 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Cîmpeanu – „Se va găsi o soluție de stabilitate cât mai curând”

ro

05 Nov, 2015 14:14 777 Marime text
 
Noul premier interimar, Sorin Cîmpeanu, a declarat, astăzi, că îl onorează încrederea președintelui Klaus Iohannis de a-i încredința această funcție.
 
De asemenea, a precizat că responsabilitatea pe care o are este „foarte mare, chiar dacă mandatul este limitat în timp de prevederile Constituție”.
 
„Guvernul va avea responsabilitatea gestionării tuturor problemelor curente, într-un spirit de total echilibru, fără a avea posibilitatea emiterii unor ordonanțe de urgență sau a unor proiecte de legi. Asta nu înseamnă că nu vom acorda toată atenția întocmirii proiectului legii bugetului (...), lege de care depinde atât modul de derulare a investițiilor, cât și plata salariilor, a pensiilor și nu numai”, a declarat Sorin Cîmpeanu, într-o declarație de presă la Palatul Victoria, potrivit agerpres.ro.
 
El a menționat că a discutat cu liderii partidelor politice al căror sprijin și-l dorește.
 
„Îmi doresc sprijinul partidelor politice parlamentare și pentru a putea duce la bun sfârșit această misiune pe care o consider dificilă, asigurându-i în același timp de disponibilitatea de dialog. România este și trebuie să rămână un factor de stabilitate și, în acest sens, mesajul către mediul economic este acela al concentrării eforturilor pentru asigurarea unui echilibru cât mai pronunțat în așa fel încât să nu generăm pierderi de încredere. Îmi exprim speranța și convingerea că se va găsi o soluție de stabilitate cât mai curând”, a continuat Cîmpeanu, conform aceleiași surse.
 
Potrivit lui Cîmpeanu, astăzi începând cu ora 16.00, a convocat toți membrii Guvernului la o întâlnire informală.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii