Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Cîmpeanu – „Repatrierea celei de-a 48-a victime decedate se va face în regim de urgență”

ro

10 Nov, 2015 10:45 1374 Marime text
Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, astăzi, că repatrierea trupului neînsuflețit al celei de-a 48-a victime decedate în urma incendiului de la clubul Colectiv se va face în regim de urgență, iar costurile vor fi asigurate din Fondul de rezervă al Guvernului.
 
„Este o legătură permanentă, inclusiv cu spitalul în care s-a pierdut ultima victimă, cea de-a 48-a, și repatrierea, așa cum s-a făcut și pentru cele două victime decedate la Rotterdam, se va face în regim de urgență, costurile fiind asigurate din Fondul de rezervă al Guvernului", a declarat Cîmpeanu, la finalul unei conferințe despre cutremurul din 1940, potrivit Agerpres.
 
„Prioritatea noastră este de a face cât putem mai bine și cât putem mai mult pentru răniți și pentru familiile acestora. După ce vom traversa acest moment și vom face tot ceea ce putem (...) vom avea timp să reglăm și toate aceste lucruri, vă asigur", a spus Cîmpeanu.
 
Unul dintre răniții din clubul Colectiv, care a fost transferat în Marea Britanie, a murit în noaptea de luni spre marți.
 
Sursa foto: rfi.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii