Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul tirului implicat în accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu era băut. Acesta a lovit o autoutilitară şi a proiectat-o într-un pieton

ro

04 Oct, 2017 11:06 3495 Marime text
Şoferul tirului implicat în această dimineaţă în accidentul de pe bulevardul Aurel Vlaicu avea o alcoolemie de 0,34mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Constanţa, la ora 08.50, numitul B.I., în vârstă de 56 de ani, din localitatea Lumina - județul Constanța, a condus o autoutilitară cu semiremorcă pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară care circula în același sens de mers și care oprise în dreptul unei treceri de pietoni pentru a acorda prioritate unei persoane aflate în traversare.

În urma coliziunii, cea de-a doua autoutilitară a fost proiectată către înainte, surprinzând și accidentând ușor pietonul aflat în traversare, o femeie în vârstă de 55 de ani, din Constanța.

Polițiștii au stabilit faptul că șoferul vinovat de producerea accidentului, cel din primul autovehicul, era sub influența băuturilor alcoolice (0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi: Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. Un tir a intrat într-o autoutilitară şi a rănit un pieton (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii