Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul implicat în accidentul din zona Tomis Mall Constanţa avea voie să circule cu autoutilitara şi remorca prin zonă

ro

06 Jul, 2017 17:06 4978 Marime text
Un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară cu remorcă a paralizat astăzi traficul rutier pe strada Mihai Viteazu din Constanţa, în faţa magazinului Tomis Mall. 

O femeie de 79 de ani care nu ar fi aşteptat ca autovehiculul să treacă s-a lovit cu capul de partea din spate a semoremorcii când a vrut să treacă pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa unde a rămas internată sub supraveghere medicală de specialitate. 

Totodată, imediat după apariţia ştirii, pe internet au apărut mai multe comentarii prin care cititorii se întrebau dacă avea sau nu voie autovehiculul de mare tonaj să tranziteze zona din centrul oraşului. 

Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că în raportul întocmit la faţa locului autovehiculul implicat în accident este o autoutilitară cu remorcă, iar şoferul este constănţean. Mai mult, în procesul verbal întocmit se menţionează că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare coroprală şi se fac cercetări în acest caz. 

Dacă şoferul ar fi intrat cu autovehiculul de mare tonaj într-o zonă interzisă ar fi riscat o sancţiune contravenţională, fapt care nu apare menţionat în raportul întocmit. 

Citeşte şi: 

Ce spun poliţiştii Accident rutier la Tomis Mall. Un om a fost lovit de tir. Se circulă groaznic în zonă (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii