Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Șoferul implicat în accidentul din Mamaia, zona Hotel Piccadily era băut în momentul accidentului. Doi tineri, loviți pe marcajul pietonal

ro

08 Jul, 2018 20:12 2113 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au identificat șoferul implicat în accidentul din stațiunea Mamaia ce a avut loc în această dimineață.

Potrivit IPJ Constanța, a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani care azi, orele 05.00 a condus autoturismul marca Opel, pe bulevardul Mamaia din Stațiunea Mamaia, dinspre municipiul Constanța către Năvodari.

În momentul în care a ajuns la marcajul pietonal din dreptul hotelului Picadili, a surprins și accidentat ușor, un băiat în vârstă de 18 ani și o fată în vârstă de 15 ani, care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto. A rezultat vătămarea corporală ușoară a victimelor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o valoare de 0,32 mg/l alcool în aerul expirat

”În prezent se fac cercetări pentru dublă vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE. 1 ora 21.320

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare. 


Citește și: 

Accident rutier în staţiunea Mamaia! Doi tineri, loviţi pe trecerea de pietoni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii