Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul implicat în accidentul de pe strada Soveja din Constanța, pus în libertate. Va fi cercetat sub control judiciar

ro

06 Nov, 2017 14:26 3046 Marime text
Magistrații de la Judecătoria constanța au decis astăzi cercetarea sub control judiciar a lui George Robert V., bărbatul suspectat că a condus autoturismul implicat în accidentul rutier de sâmbătă după amiază de pe strada Soveja din Constanța. 

Decizia instanței nu este definitivă. 

Reamintim că un bărbat de 61 de ani a fost rănit sâmbătă într-un accident ce a avut loc pe strada Soveja din Constanța. Victima a traversat strada prin loc nepermis și a fost lovită de un autoturism. Imediat după accident șoferul implicat a părăsit locul accidentului.

 S-a prezentat duminică dimineață la poliție și a fost reținut. Astăzi a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Citește și: 

UPDATE. Constanța. Autorul accidentului de pe strada Soveja a fost identificat de polițiști. Acesta este audiat. Noi imagini cu momentul impactului (galerie foto + video)

Imagini șocante. Accidentul de pe strada Soveja din Constanța, surprins de camere de supraveghere. Un bărbat a fost rănit. Șoferul a fugit de la fața locului (galerie foto + video)
 
UPDATE. Accident rutier pe strada Soveja din Constanța. Un pieton a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii