Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul care ar fi provocat accidentul de pe podul de la Ovidiu a fost arestat preventiv. Bărbatul era băut

ro

22 Nov, 2018 20:39 3097 Marime text
IPJ Constanța informează joi seara că instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele șoferului care ar fi provocat accidentul de ieri seara, unde două femei și un copil de trei ani și-au pierdut viața.

Reamintim că, miercuri seara, în jurul orelor 20.00, a avut loc un tragic eveniment pe podul rutier de la Ovidiu, pod ce traversează Canalul Ovidiu-Poarta Albă.

În urma impactului, autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat, în urma evenimentului rutier rezultând decesul conducătoarei auto, a unei fetiţe de trei ani, copilul acesteia, şi a mamei conducătoarei auto, precum şi rănirea unei alte femei, toate din autoturismul care circula regulamentar.

Șoferul suspectat de producerea tragicului accident are 33 de ani, este din Negresti-Oaș, județul Satu Mare, iar în momentul producerii accidentului era băut.

Citește și: LIVE. Imagini de la eveniment. Carnagiu la ieșire din Ovidiu, pe pod. Trei victime, printre care o fetiță de 3 ani, decedate. Traficul, blocat în zonă (galerie foto+video)

Oficial de la IPJ Constanța. Cum s-a petrecut teribilul accident rutier de la ieșire din Ovidiu. Trei persoane, mama, fiica și bunica au murit pe loc

Accident Ovidiu - Constanţa. Sinteza tragicului eveniment. Mamă, fiica şi bunica băgate în pământ. Şoferul era băut. Oficial de la IPJ (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii