Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul care a provocat accidentul în care a fost implicat un preot și familia sa a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Preotul mergea la pelerinajul de la Sf Parscheva

ro

04 Nov, 2017 15:49 3079 Marime text
Apar primele concluzii după accidentul rutier cumplit de acum două săptămâni, produs în comuna Lămăşeni din Suceava, conform stiri.tvr.ro. În urma necropsiei, anchetatorii au stabilit că Alexandru Vasile, şoferul vinovat pentru coliziunea în urma căreia au murit cinci oameni și patru au fost răniți, avea o alcoolemie de 2,32 la mie.
 
Anchetatorii au mai stabilit că șoferul gonea cu viteză peste limita legală în zona localităţii Cornu Luncii, când a intrat pe contrasens şi a lovit o masină în care se afla un preot, care mergea cu familia în pelerinaj la sărbatoarea Sfintei Parascheva din Iași.
 
Alături de șoferul vinovat şi-au pierdut viaţa preotul, fiica sa de 6 ani, sora și cumnatul. La câteva zile de la accident s-a stins pe patul de spital și fetița de 10 ani a preotului. 

Sursa: stiri.tvr.ro
Sursa foto: ISU Suceava

Citește și: 

Accident Cornu Luncii-Suceava Cinci morți. Un preot, sora, fetița, cumnatul, și șoferul din cealaltă mașină. S-a activat Planul Roșu

Fetița de 10 ani a preotului decedat în cumplitul accident de la Suceava a murit la spital


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii