Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul care a provocat accidentul de pe autostrada A1, identificat de poliţişti după ce a fugit de la locul producerii evenimentului

ro

21 Jun, 2019 11:18 1762 Marime text
Şoferul care a provocat accidentul de pe autostrada A1, în zona localităţii Traian Vuia, în urma căruia două persoane au decedat şi doi minori au ajuns la spital în comă, a fost identificat de poliţişti după ce a fugit de la locul producerii evenimentului, informează Agerpres.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, acesta are 43 de ani şi este din satul Româneşti. El a intrat pe contrasens şi a izbit autoturismul care se deplasa regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Elena Megherea, a declarat că în jurul orei 4,35 s-a primit solicitarea de intervenţie la accidentul rutier produs pe autostrada A1, la kilometru 447, sensul de mers Traian Vuia - Timişoara.

"Au fost implicate două autoturisme; într-unul se aflau trei adulţi şi doi copii, dintre care doi adulţi încarceraţi, care ulterior au fost declaraţi decedaţi. Cei doi copii (de 6 şi 9 ani) au fost transportaţi inconştienţi la spital, în stare comatoasă. Al treilea adult (tatăl copiilor) nu a necesitat îngrijiri medicale. S-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 14 subofiţeri, trei ambulanţe SAJ, echipaj de poliţie", a afirmat Elena Megherea. 


Agerpres.ro
Sursa foto: ISU Timiș

Citește și: 

Tragedie pe Autostrada A1. Două persoane au murit și doi copii au ajuns în comă la spital după un teribil accident rutier (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii