Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul care a provocat accidentul de la City Park Mall, transportat la Bucureşti

ro

05 Sep, 2014 10:47 3624 Marime text
Constantin Smarandache, şoferul căruia i s-a făcut rău la volanul maşinii şi a intrat în plin în cinci pietoni, a fost transportat la la Spitalul Universitar din Capitală, pentru tratament de specialitate, informează Mediafax.
 
Potrivit polițiștilor, bărbatul a suferit un infarct în timp ce era la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Mașina a intrat pe un scuarul aflat la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu și strada Soveja, lângă City Park Mall şi a accidentat cinci persoane. Un bărbat de 49 de ani a murit pe loc.
 
„Pacientul a suferit un infarct miocardic acut. După ce a fost stabilizat și i-a fost acordat tratament, acesta a fost transferat, joi seară, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Universitar din București”, a precizat directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Dan Căpățână, citat de Mediafax.
 
La spital au ajuns și cele patru persone rănite în accident - o tânără de 22 de ani și trei bărbați de 18 ani, 28 de ani și 36 de ani, toţi răniţi uşor.
 
"Pacienții au rămas internați în spital peste noapte, iar în cursul acestei zile vor fi examinați pentru a se stabili dacă pot fi externați”, a mai spus Dan Căpățână.
 
Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.30, la intersecția de la City Park Mall. În urma impactului un bărbat de 49 de ani pierzându-și viața, alte patru persoane fiind rănite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii