Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul băut care a omorât trei femei pe podul de la Ovidiu, condamnat la 8 ani de închisoare

ro

22 Jul, 2019 20:50 4145 Marime text
Sentință pentru șoferul beat care a provocat teribilul accident rutier de la Ovidiu, în urma căruia trei persoane - mamă, fiica si bunica - și-au pierdut viața. Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă si poate fi atacată cu apel, relatează România TV.

Reamintim că, la data de 21 noiembrie 2018, autoturismul marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța. Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acrosat cu partea stanga față autoturismul Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu.

În urma impactului auto marca Mercedes s-a răsturnat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani ( copilul acesteia), mama conducătoarei auto și rănirea unei alte femei. Toate victimele au fost din autoturismul care circula regulamentar. 


Citește și: LIVE. Imagini de la eveniment. Carnagiu la ieșire din Ovidiu, pe pod. Trei victime, printre care o fetiță de 3 ani, decedate. Traficul, blocat în zonă (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii