Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Şoferul acuzat că a provocat accidentul rutier de ieri a fost depistat şi dus la audieri

ro

01 Jul, 2013 09:45 2145 Marime text
În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Poliţiştii Rutieri l-au depistat pe bărbatul care ar fi provocat accidentul rutier de ieri în urma căruia mai multe persoane au ajuns la spital. În prezent, cel în cauză se află la audieri.

Poliţiştii spun că ieri, în jurul orelor 08.20, Geambec Nadir, de 39 ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Audi, model Q7, pe bulevardul Lăpuşneanu, în banda nr. 3, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către str. Soveja. Organele de anchetă susţin că în momentul în care a ajuns în zona imobilului cu nr. 175A, din cauza conducerii imprudente, bărbatul a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism, Dacia Logan, condus de Ion Cezar Cristache, de 39 ani, din Bucureşti, autovehicul oprit pentru acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi in traversare. Poliţiştii mai spun că după producerea accidentului, Geambec Nadir a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma accidentului a fost vătămat corporal grav Ion Cezar Cristache şi vătămaţi corporal uşor ocupantii Anca Cristina Cristache, de 34 ani, din Bucureşti, Alexandra Bianca C., de 12 ani, din Bucureşti, Paul Aurelian Pavel, de 35 ani, din Bucureşti şi Cristina Luiza Mihăilă, de 35 ani, din Bucureşti, cu toţii pasagerii în cel de-al doilea autoturism. 

UPDATE 1:

Conform anchetatorilor, Geambec Nadir nu se află pentru prima dată în atenţia oamenilor legii, numele lui apărând şi într-un dosar privind tranzacţii de fier vechi din Portul Constanţa.

UPDATE 2:

În urma audierilor, Geambec Nadir a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii