Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferii au dat bătăi de cap poliţiştilor rutieri

ro

04 Jun, 2015 01:05 1476 Marime text
 
 Poliţiştii rutieri au făcut bilanţul după-amiezii de miercuri. Astfel, în jurul orei 20.30,  un bărbat de 27 ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe strada Crişului, şi ajungând la intersecţie cu str. Sasu Vasile, a surprins şi accidentat o minoraă de 6 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traverarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din dreapta conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei.
            În jurul orei 19:44, un bărbat de 54 ani, din comuna Corbu, a condus  un autoturism marca Dacia Super Nova, pe strada Constanţei din Năvodari, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În jurul orei 21.49, un alt bărbat, de 35 ani, din Mangalia, a fost prins conducând un autoturism Opel, pe str. Rozelor  din Municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
             Pe la ora 22.45, G.A.V., un bărbat de 27 ani, din Constanţa, a condus un autoturisl Mercedes, pe strada Viorelelor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Jumătate de oră mai târziu, adică pe la ora 23.20, A.M.C., un bărbat de 35 ani, din Constanţa, a fost prins conducând un autoturism Renault, pe strada Caraiman, având permisul de conducere suspendat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii