Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi, iată cum se circulă, la această oră, pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi

ro

08 Aug, 2016 22:12 1361 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această seară, nu sunt semnalate probleme semnificative de trafic pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi.

Pe DN1, încă se circulă în coloană, dar fluent, în interiorul localităţilor Predeal şi Sinaia .

În judeţul Alba, circulația rutieră pe DN1 Cluj-Napoca - Alba Iulia se desfășoară îngreunat, iar între Aiud şi Teiuş  se circulă în coloană.

La fel şi pe DN7, în judeţul Argeş, la Deduleşti (pentru că mulţi participanţi la trafic opresc în zona popasului) şi în zona Bascov - Valea Ursului (unde unii conducători auto încetinesc sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă).

Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se defăşoară în condiţii normale.

Pe autostrada A1 Deva – Sibiu, în zona nodului rutier de la Cunţa, pe sensul de mers dinspre Sebeş, se circulă în coloană (pe o distanţă de aproximativ un kilometru). Intersecţia cu sens giratoriu dintre autostradă şi drumul de legătură cu DN1 nu poate prelua în condiţii optime traficul intens de pe autostradă.

Pentru a evita ambuteiajele, polițiștii rutieri recomandă automobiliștilor ieșirea de pe autostradă la km 304, continuarea pe DN1, cu revenire pe autostradă la km 270, la Săliște. Reamintim celor care încheie coloanele că trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii