Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer suspect, tras pe dreapta de polițiști în trafic. Ce au descoperit oamenii legii asupra tânărului

ro

04 Jul, 2019 21:24 1294 Marime text
Un tânăr de 23 de ani din municipiul Focşani a fost depistat, joi seara, în urma unui control de rutină în trafic, pozitiv la consumul de cocaină, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea citat de Agerpres.ro

La verificările efectuate în interiorul vehiculului a fost găsit şi un pistol, deţinut în mod ilegal.

"Joi, în jurul orei 17,45, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Focşani au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Focşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug test, iar rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost condus la spital, în vederea efectuării unui test de urină, rezultatul fiind şi de această dată pozitiv. Totodată, cu ocazia cercetărilor efectuate asupra autovehiculului condus de cel în cauză a fost găsită o armă neletală, deţinută ilegal", a precizat IPJ Vrancea.


Potrivit poliţiei, în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii