Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Șofer, surprins de polițiștii locali în timp ce își spăla autoturismul pe domeniul public. Ce amendă a primit

ro

07 Apr, 2018 14:39 3706 Marime text
În vederea respectării normelor de curățenie, polițiștii locali continuă campania de atenționare și sancționare a persoanelor care aruncă hârtii, sticle, ambalaje, resturi de țigări, coji de semințe în parcuri, alei și peluze, zone verzi sau orice alt loc de folosință publică comună și a celor care își plimbă animalele de companie fără lesă și care nu iau măsuri de curățare a excrementelor lăsate de patrupede pe domeniul public.
 
Astfel, au fost intensificate controalele în parcurile de pe raza municipiului Constanța, fapt pentru care recomandăm respectarea regulilor privind păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Cu această ocazie, la data de 06 aprilie a.c, în intervalul orar 14.00-22.00, patrulele pedestre ale Direcției Generale Poliția Locală au sancționat contravențional cu suma de 400 lei o persoană care a aruncat resturi de tigari pe domeniul public din parcul Tabacarie. Pe parcursul zilei de ieri au mai fost aplicate 4 sancțiuni contraventionale pentru consum de alcool pe strada Albastrelelor.

Totodată, au fost sancționați doi conducatori auto pentru consum de produse din tutun în mijloace de transport în comun și proprietarul unui autovehicul care a fost surprins spălându-și autoturismul pe domeniul public pe strada Crangului, Piata Ovidiu. Șoferul s-a ales cu o amendă de 400 lei. Suma totala a celor 8 amenzi aplicate a fost de 1.400 lei.

”Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în atenție permanentă aceste activități în vederea respectării normelor legale în vigoare privind curățenia și protejarea mediului înconjurător”, precizează DGPL Constanța.


Sursă foto: Direcția Generală Poliția Locală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii