Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer oprit în trafic pe bulevardul Mamaia din Constanța. Incredibil ce au stabilit polițiștii. Ce a consumat tânărul înainte de a se urca la volan

ro

11 May, 2018 09:56 14628 Marime text
Un șofer din Techirghiol a fost depistat în trafic pe bulevardul Mamaia din Constanța în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. 

Potrivit IPJ Constanța. la data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din oraș Techirghiol, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Victoria 12 May, 2018 07:33 Daca acest om omora pe cineva sau cativa? El bine mersi s apa poate adi facea pedeapsa si apoi devenea liber. Dar acel sau acei oameni daca omora, mai veneau anapoi?
  • Daniel 11 May, 2018 18:58 Legi mai dure pentru bețivi și drogați, și legi adevărate pentru circulația autovehiculelor, mai ales pentru cele înmatriculate cu numere de Romania dar au volan pe dreapta. Am făcut o sesizare la inspectorat și am primit un răspuns halucinant, și anume că nu este problema poliției ci a celor de la RAR care omologhează. Așadar morții sunt de vina întotdeauna.
  • RUS 11 May, 2018 10:55 Sa se suspende pe viata permisul de conducere...iata cine produce ACCIDENTELE RUTIERE